Huawei

Huawei ger anställd löneavdrag efter olyckan

I samband med det nya året skickade många tillverkare ut saker på sociala medier där man önskade Gott Nytt 2019. En av dessa tillverkare var Huawei. 

Huawei råkade däremot skicka ut en Tweet där man precis som många andra företag hälsade Gott Nytt 2019. Däremot syntes det tydligt att de hade skrivit från en iPhone. Nu har de två Huawei-anställda straffats av företaget då man anser att Tweeten ”förstör Huawei:s varumärke”.

Straffet de två anställa får är 6000 kronor mindre i månadslön, något som betyder att det blir desto mindre kött och mera nudlar!

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...