Huawei

Huawei P30 läcker ut på bilder – erbjuder ett hörlursuttag

I mars kommer Huawei troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp den nya P30-serien.

På bilden ovan kan vi se att Huawei P30 Pro kommer få en framsida bestående av typ nästan bara skärm med undantag för en drop-flärp tillsammans med en liten kant under displayen. På undersidan ser vi att mobilen kommer få ett hörlursuttag tillsammans med ladduttaget.

När det kommer till baksidan så är vi att Huawei P30 kommer få tre kameror (40+20+5 MP). Vi ser ingen fingeravtrycksläsare på baksidan, troligtvis för att telefonen kommer få läsaren i displayen.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...