Apple

Nya uppgifter: Face ID 2.0 kommer presenteras 2020

Precis som det här året kommer Apple troligtvis hålla ett event i september nästa år där tillverkaren kommer visa upp nästa generations Face ID vid namn Face ID 2.0. 

Nu säger en spansk källa att Apple kommer introducera nästa generations Face ID under sitt septemberevent år 2020. Jag har tidigare spekulerat om att den nya Face ID-tekniken kommer vara dubbelt så snabb som första generationens Face ID.

Det finns helt klart lite för Apple att jobba på eftersom att dagens Face ID-teknik inte är särskilt snabb om man jämför med många konkurrenter.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...