Huawei

Så här skulle Huawei Mate 20 Pro kunnat sett ut i rosa

Huawei Mate 20 Pro finns att tillgå i tre färger i Sverige: blått, svart och twilight. Nu har Huawei visat upp hur Mate 20 Pro skulle kunnat se ut i rosa! 

Årets färg på smartphones är färgen ”Living Coral”. Som ni kan se på bilden nedan är det en rosa kulör som Huawei nu väljer att visa upp på Mate 20 Pro via ett montage. Det betyder alltså att man inte kommer släppa Mate 20 Pro i färgen utan att man endast valt att visa upp enheten på bild.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...