Samsung

Så stora batterier får Samsung Galaxy S10 modellerna

Samsung kommer den 20 februari troligtvis hålla ett event där företaget kommer visa upp den nya Galaxy S10-serien.

Jag rapporterade tidigare idag att Samsung Galaxy S10 Lite kommer få ett 3100 mAh-batteri. Nu har det även framkommit hur stora batterier vanliga Galaxy S10 och S10+ kommer få.

Det har framkommit att Galaxy S10 kommer få ett 3500 mAh-batteri medans Galaxy S10+ kommer få ett 4000 mAh-batteri. Det återstår att se hur stort batteri Samsung Galaxy S10 Bolt kommer få, men jag misstänker att enheten kommer få ett 4500 mAh-batteri, men det återstår att se!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...