Samsung

Samsung Galaxy S10 kan bli tillgänglig i fem varianter

Den 20 februari kommer Samsung troligtvis hålla ett event där företaget kommer visa upp den nya Galaxy S10-serien.

Det ser ut som att Samsung Galaxy S10 Lite kommer få en 5,8 tumsskärm med Full HD+- upplösning. Utöver det så kommer Galaxy S10 få en 6,1 tumsskärm med Quad HD+- upplösning tillsammans med två kameror på baksidan och en kamera på framsidan.

Samsung Galaxy S10+ kommer antagligen få tre kameror på baksidan och två på framsidan tillsammans med en 6,44 tumsskärm.

Utöver det ser det ut som att Samsung kommer presentera en 5G-version av Galaxy S10 med en 6,77 tumsskärm med Quad HD+- upplösning tillsammans med fyra kameror på baksidan och två på framsidan. Samsung kommer även visa upp en ”Bolt” version. Skillnaden mellan dessa två varianter är att Bolt-versionen troligtvis kommer få en baksida i keramik.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...