Samsung Galaxy S10 kan bli tillgänglig i fem varianter

Den 20 februari kommer Samsung troligtvis hålla ett event där företaget kommer visa upp den nya Galaxy S10-serien.

Det ser ut som att Samsung Galaxy S10 Lite kommer få en 5,8 tumsskärm med Full HD+- upplösning. Utöver det så kommer Galaxy S10 få en 6,1 tumsskärm med Quad HD+- upplösning tillsammans med två kameror på baksidan och en kamera på framsidan.

Samsung Galaxy S10+ kommer antagligen få tre kameror på baksidan och två på framsidan tillsammans med en 6,44 tumsskärm.

Utöver det ser det ut som att Samsung kommer presentera en 5G-version av Galaxy S10 med en 6,77 tumsskärm med Quad HD+- upplösning tillsammans med fyra kameror på baksidan och två på framsidan. Samsung kommer även visa upp en ”Bolt” version. Skillnaden mellan dessa två varianter är att Bolt-versionen troligtvis kommer få en baksida i keramik.

Via

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...