Samsung

Samsung Galaxy S10 Lite får ett 3100 mAh-batteri

Om ungefär sex veckor kommer Samsung med största sannolikhet hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp den nya Galaxy S10-serien. Nu har det framkommit hur stort batteri Galaxy S10 Lite kommer få! 

Det har under dagen framkommit att Samsung Galaxy S10 Lite kommer få ett 3100 mAh-batteri. Det kan jämföras med Samsung Galaxy S9 som erbjuder ett 3000 mAh-batteri. Med tanke på att Galaxy S10 Lite troligtvis kommer få en Full HD+- upplöst (kontra Quad HD i S9) display så betyder det här förhoppningsvis att Galaxy S10 Lite kommer få bra batteritid.

Samsung Galaxy S10+ sägs istället få ett 4000 mAh-batteri, något jag verkligen hoppas på!

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...