Samsung

Samsung visar upp sitt gränssnitt från Galaxy S till Galaxy S10

Samsung har nyligen släppt en bild där man visar upp ett historiskt perspektiv kring företagets gränssnitt som suttit i Galaxy S fram till och med Galaxy S10! 

På bilden nedan kan vi se hur Samsung tänkt från det att man implementerade i Samsung Galaxy S fram tills idag, alltså Galaxy S10. Man beskriver bland annat att man designat One UI med tanken att man ska kunna hantera en smartphone med en hand på ett smidigt sätt med det nya gränssnittet. Hela bilden kan ni se nedan!

gsmarena_002 (17).jpg

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...