Samsung

Bästa versionen av Samsung Galaxy S10 kan bli snordyr

Den 20 februari sägs det att Samsung kan komma att hålla ett event där man antagligen kommer visa upp den nya Galaxy S10-serien smartphones. 

Jag misstänker att den billigaste varianten av Galaxy S10 (vilket är Galaxy S10 Lite) kommer kosta från 8490 kronor). Däremot misstänker jag att den dyraste modellen i Galaxy S10-serien kommer bli betydligt dyrare än så.

Jag misstänker att Samsung Galaxy S10+ kommer kosta från 16 000 kronor när den släpps i Sverige. Det eftersom att det bland annat inte kommer vara billigt att utrusta en smartphone med totalt sex kameror.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...