Apple

Försäljningen av iPhone har minskat kraftigt i Kina de senaste veckorna – nu påverkas leverantörer

Apple har haft det tufft de senaste veckorna. Företaget har speciellt haft det tufft i Kina då landet Apple kommer ifrån hamnat i strid med flera kinesiska företag. 

Tillverkaren som levererar linserna till kamerorna i Apples telefoner, Largan Precision Co, har verkligen märkt av att det går tufft för Apple just nu på den kinesiska marknaden. Largan har nämligen berättat att man gått 33% sämre under 2018 mot för vad man gjorde under 2017.

Det här visar verkligen hur stor marknad är!

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...