Google

Google Chromecast kan bli dyrare i framtiden

Precis som förra året kommer Google troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp en ny Chromecast.

Jag misstänker att nästa generations Chromecast kan komma att få ett högre pris jämfört med sin föregångare. Det tror jag eftersom att nästa generations Chromecast troligtvis kommer få dyrare komponenter och i sådana fall kommer den nya Chromecast-enheten bli dyrare.

Å andra sidan är det inte omöjligt att Googles nästa Chromecast kommer presenteras under 2020, men det återstår som sagt att se!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...