Google

Google Drive har drabbats av en allvarlig bugg

Det har nyligen inkommit uppgifter om att Googles tjänst för delning av tjänster, Google Drive, drabbats av ett ganska allvarligt SPAM. 

SPAM-grejen innebär att du som sändare kan skicka olika dokument till sändaren genom att bara ange dennes mejladress. Om mottagaren därefter vill ta bort ditt innehåll så kan denne göra det, något som det även ser ut som man gjort på startsidan.

Om man däremot till exempel börjar söka efter document så kommer de gamla dokumenten dyka upp – trots att man raderat dessa. Det rör sig givetvis om en bugg som Google bör fixa inom kort!

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...