Google

Google Podcast får stöd för länkar

Google har under kvällen börjat skicka ut en ny uppdatering till sin Podcast-app som ger dig som publisher en helt ny funktion, i alla fall för Google Podcast. 

Tidigare har du bara kunnat se en länk till publisherns hemsida. I och med den senaste uppdateringen finns det nu möjlighet att fylla på med mer information (länkar) som den som kollar på podcasten på får upp i en liten ruta.

Uppdateringen med den nya funktionen rullas ut löpande.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...