Google

Hoppas Chromecast blir stabilare!

Jag rapporterade nyligen om ett allvarligt problem med Chromecast där den smarta pucken ibland vägrar att koppla upp mot mobilen, datorn eller surfplattan. 

Detta är en minst sagt allvarlig bugg som drabbat Googles smarta enhet under flera år. Det är minst sagt en allvarlig bugg som jag hoppas att Google fixar fortast möjligast. Jag misstänker dock att det kan dröja innan sökjätten kommer skicka ut en uppdatering som åtgärdar problemet.

Men det återstår att se!

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...