Huawei

Huawei P30 Lite läcker ut!

Det ser inte bara ut som att Huawei kommer visa upp de nya mobilerna P30 och P30 Pro under nästa år. Nu har P30 Lite läckt ut!

På bilderna i det här inlägget kan vi se att Huawei P30 Lite kommer få en drop-flärp på framsidan för den främre kameran. På baksidan ser vi att mobilen kommer få dubbla kameror tillsammans med en LED-blixt och en fingeravtrycksläsare.

När det kommer till specifikationerna så kommer P30 Lite drivas av processorn Kirin 710.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...