Google

Kommer Google Fuchsia ha tillgång till olika gränssnitt?

Jag misstänker att den första enheten med Google Fuchsia kommer visas upp det här året. Men hur är det egentligen med gränssnittet?

Precis som med Android tror jag att tillverkarna kommer kunna köra på gränssnitt till sina mobiler baserat på Google Fuchsia. Det innebär att tillverkarna kommer behöva utveckla nya gränssnitt till Fuchsia.

Det återstår att se när den första enheten med Google Fuchsia kommer presenteras, men förhoppningsvis blir det inom kort!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...