Huawei

Kommer Huawei Mate X se ut så här?

Huawei har sedan en tid tillbaka avslöjat att företaget kommer hålla ett event i mitten av det här året där man kommer visa upp sin nya, böjbara smartphone Mate X. 

Nu har den kinesiska tillverkaren BOE visat upp en prototyp av en böjbar display. Som ni kan se på videon kan displayen vikas på mitten och mäter 7,56″ över diagonalen. Det är möjligt att Huawei Mate X kommer få en böjbar panel från BOE då Huawei använder sig av BOE-paneler i Mate 20 Pro.

Det blir helt klart spännande att se vilken leverantör Huawei kommer välja att använda sig av till Mate X.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...