Google

Nästan 3100 enheter med Google Android släpptes under 2018

Google har nyligen avslöjat hur många enheter som släpptes under 2018 med operativsystemet Android. Det framkommer att det är ett gäng enheter! 

Nästan 3100 enheter släpptes med Android som hade tillgång till app-butiken Google Play. Det som är intressant är att endast 22 av dessa enheter innehåll fjolårets high-end-chipp Snapdragon 845 från Qualcomm. Utöver det framkommer det bland annat att 141 av dessa enheter har 4 GB RAM eller mer RAM-minne.

Listan avslöjar dessutom att Samsung bidragit med 53 enheter!

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...