Samsung

Nya uppgifter: Samsung Galaxy S10 kan komma att explodera!

Alla minns vi nog när Samsung släppte flaggskeppet Galaxy Note 7. Den här telefonen blev ett enda stort fiasko då det genast började komma in rapporter om att enheten exploderade.

Nu har det inkommit uppgifter om att Samsung är rädda att samma sak kan hända igen. Därför verkar det som att tillverkaren väljer att ta det säkra före det osäkra och testa batterierna till de nya telefonerna i Galaxy S10-serien ordentligt.

Det kan således betyda att Galaxy S10-mobilerna kommer få små batterier i förhållande till sin storlek, men det återstår givetvis att se!

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...