Samsung

Samsung Galaxy F1 kan få en helt ny kamerasensor

Samsung kommer troligtvis hålla ett event inom kort där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet Galaxy F1. 

Samsung har för en tid sedan avslöjat att mobilen kommer få en 7,3 tumsskärm som kommer kunna vikas ihop. Nu har det även avslöjats att mobilen kan komma att få den nya kamerasensorn Sony IMX374. Det sägs att Galaxy F1 kommer få tre kameror på baksidan tillsammans med en främre kamera.

Det är oklart när Samsung kommer visa upp Galaxy F1 fullständigt, men det bör bli inom kort!

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...