Samsung

Samsung Galaxy M20 påträffas i det vilda

Det ser ut som att Samsung kommer hålla ett event inom kort där tillverkaren kommer visa upp den nya mellaneklassaren Galaxy M20. Nu har telefonen påträffats i det vilda!

Bilden ovan visar att Samsung Galaxy M20 inte kommer få något kamerahål som Galaxy A8 till exempel fått. Det ser istället ut som att mobilen kommer få en ”drop-flärp” på framsidan innehållande den främre kameran.

Det sägs att Samsung Galaxy M20 kommer få en 6,13 tumsskärm tillsammans med ett maffigt 5000 mAh-batteri. Om dessa spekulationer stämmer återstår givetvis att se!

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...