Samsung

Samsung Galaxy S10 Bolt existerar inte

Jag rapporterade för en tid sedan om att Samsung kunde jobba på en smartphone vid namn Galaxy S10 Bolt.

Samsung Galaxy S10 Bolt förväntas bland annat få en 6,77 tumsskärm med Quad HD+- upplösning. Under huven ser det ut som att mobilen kommer få processorn Snapdragon 855 i USA och Exynos 9820 i resten av världen.

Ny har det däremot framkommit att Galaxy Bolt inte kommer vara en Galaxy S10-mobil från Samsung utan att det i själva verket är en router.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...