Apple

Apple påstår att det inte är något fel på nya iPad Pro – när kunderna rasar

För drygt en vecka sedan berättade jag om att det hade kommit in rapporter om att nya iPad Pro kan böja sig lätt. Nu har Apple svarat upp på frågan! 

Först och främst säger Apple att det endast är LTE-modellerna av iPad Pro som böjer sig lätt. Dessutom påstår man att plattans tunnhet gör att den kan se böjd ut från vissa vinklar men att den inte ska kunna böjas mer än 400 microns.

Det återstår att se om flera rapporter om böjda iPad Pro:s från Apple kommer komma in!

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...