Google

Chromecast skulle kunna bli så mycket bättre #åsikt

Jag tycker personligen att utvecklingen av Google Chromecast går mycket långsamt. Den äldsta generation Chromecast innehåller till exempel samma typ av gränssnitt som den nyaste generations Chromecast.

Jag tror däremot att Google skulle kunna göra så mycket mer med Chromecast mot för vad man gjort idag. Det skulle till exempel vara smidigt om pucken skulle kunna koppla upp mot en smart enhet över Wi-Fi med hjälp av Google Assistent.

Jag misstänker däremot att Google Assistent aldrig kommer bli inbyggt i Chromecast.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...