Huawei

Ett gäng mobiler från Huawei får tillgång till AR-stickers

Det har nyligen anlänt en ny funktion till Huawei Mate 10 Pro. Det ser inte bara ut som att det är den här modellen som fått tagit del av den nya funktionen!

Den nya funktionen låter dig ha tillgång till AR-stickers i kameraappen om du använder en Huawei-enhet som kör EMUI 9. Det är 100% säkert att det fungerar på Mate 10 Pro men det bör även fungera på andra enheter som kör EMUI 9.

För att se hur du går tillväga för den nya funktionen kan du ta en titt här!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...