Google

Google sviker sina app-utvecklare än en gång

För ett antal veckor sedan bestämde sig Google för att göra om lite i sin policy genom att begränsa olika tillgängligheter i olika appar och program. 

Detta är något som användarna och apputvecklarna inte alls gillar. En app-utvecklare skriver bland annat på Twitter att han tycker det är dåligt att Google tagit bort möjligheterna till samma gamla vanliga tillgänglighet.

Det återstår att se om Google kan vara lite flexibla och ändra om eller om man kommer låta det vara som det är nu.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...