Apple

Grymt bra video visar hur iOS 13 kan komma att bli

Inom loppet av några månader kommer Apple med största sannolikhet hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp det det nya gränssnittet iOS 13.

Nu har en grymt bra konceptvideo skapats som kan visa hur nästa generations iOS kan komma att se ut. Vi ser bland annat att den nya generationen av iOS kan få tillgång till att köra två appar samtidigt. Utöver det viset videon att iOS 13 även kan få Always On Display (till alla enheter som erbjuder en OLED-panel).

Hela videon kan ni se nedan!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...