Honor

Här är Honor Play 8A

Honor har nyligen hållit ett event där tillverkaren visst upp den nya mobilen Honor Play 8A.Vad erbjuder den här mobilen?

Enheten har fått en 6,09 tumsskärm med HD+- upplösning. Under huven hittar vi chippet MediaTek Helio P35 tillsammans med 3/32 eller 3/64 GB inbyggt minne. På baksidan sitter en 13 MP-kamera medans framsidan pryds av en 8 MP-kamera.

I övrigt har mobilen fått ett 3020 mAh-batteri och Android 9 Pie från start. Telefonen kommer kosta från 119 dollar i hemlandet Kina.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...