Huawei

Kan Huawei Mate 20 Pro komma i en version med 10 GB RAM?

För bara några år sedan tyckte jag att det var mycket med 3 GB RAM i en smartphone. Med dagens mått mätt är det dock ingenting. 

Många kinesiska tillverkare har börjat skeppa sina smartphones med hela 10 GB RAM-minne. Det kan jämföras med Huawei som utrustat sitt senaste flaggskepp Mate 20 Pro med 6 GB RAM (i alla fall för oss i Sverige).

Tror jag Huawei kommer släppa en version av Mate 20 Pro med 10 GB RAM? Svaret på den frågan är nej. Huawei:s första smartphone med 10 GB RAM kan bli P30 Pro misstänker jag!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...