Apple

Så här kan iPhone XI komma att se ut – har tre kameror på baksidan

Precis som förra året kommer Apple troligtvis hålla ett event i september det här året. Nu har OnLeaks släppt en bild på hur iPhone XI kan komma att se ut!

Det ser ut som att 2019 års iPhone XI kommer få tre kameror på baksidan tillsammans med en LED-blixt. Om uppgifterna stämmer kommer Apple alltså ta efter tillverkare så som Huawei som redan utrustat många av sina smartphones med tre kameror på baksidan.

Precis som tidigare iPhones ser det även ut som att iPhone XI kommer få en genomgående design i glas och aluminium.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...