Annons

Ser Xperia XZ4 ut så här?

By 2 år ago

Sony kommer antagligen närvara på MWC-mässan där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet Xperia XZ4. Nu kan en ny bild ha läckt ut på XZ4! 

Av bilden ovan att döma kommer Xperia XZ4 få tre kameror på baksidan tillsammans med en LED-blixt. Precis som det spekuleras om ser det ut som att mobilen kommer få formatet 21:9 med en kant ovanför och under displayen. Utöver det ser det ut som att mobilen kommer få fingeravtrycksläsaren placerad på den högra långsidan.

När det kommer till specifikationer kommer XZ4 troligtvis erbjuda processorn Snapdragon 855 tillsammans med en 6,5″ display.

Via

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

View Comments

This website uses cookies.