Sony

Ser Xperia XZ4 ut så här?

Sony kommer antagligen närvara på MWC-mässan där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet Xperia XZ4. Nu kan en ny bild ha läckt ut på XZ4! 

Av bilden ovan att döma kommer Xperia XZ4 få tre kameror på baksidan tillsammans med en LED-blixt. Precis som det spekuleras om ser det ut som att mobilen kommer få formatet 21:9 med en kant ovanför och under displayen. Utöver det ser det ut som att mobilen kommer få fingeravtrycksläsaren placerad på den högra långsidan.

När det kommer till specifikationer kommer XZ4 troligtvis erbjuda processorn Snapdragon 855 tillsammans med en 6,5″ display.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

1 kommentar på “Ser Xperia XZ4 ut så här?

Annons
Sidan laddas...