Google

Google Discover får nu mörkt tema i skarpt läge

Jag rapporterade dör några veckor sedan att Google hade börjat skicka ut mörkt tema till Discover. Dock rörde sig just den versionen endast om beta. 

Nu har Google meddelat att man börjat rulla ut Dark Theme till flera Discover-användare. Däremot verkar det endast vara tillgängligt till Google Now Launcher, något som innebär att endast Pixel-användare har tillgång till den nya funktionen.

Jag misstänker däremot att Dark Theme kommer börja rullas ut till flera gränssnitt inom kort!

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...