Huawei

Huawei Mate 20 Pro är ruskigt snygg i rött!

För en tid sedan meddelade jag att Huawei Mate 20 Pro skulle bli tillgänlig i två nya kulörer. Nu har flera bilder släppts på de två nya kulörerna som mobilen kommer i! 

Nu har Huawei meddelat att Mate 20 Pro kommer bli tillgänglig i blått och rött från och med 10 januari. Det ser däremot inte ut som att de nya kulörerna som mobilen kommer släppas i kommer bli tillgängliga i Sverige då dessa modeller bland annat erbjuder 8 GB RAM med 256 GB inbyggt minne, något som kan jämföras med den svenska versionen som erbjuder 6 GB RAM med 128 GB inbyggt minne.

Det är däremot inte omöjligt att de nya kulörerna av Mate 20 Pro kommer till Sverige framöver.

Screenshot Capture - 2019-01-07 - 19-45-20.png

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...