Samsung

Information om 2019 års Samsung Galaxy IconX läcker

Det ser ut som att Samsung inom kort kommer hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp de nya hörlurarna IconX för 2019. 

Det har nyligen framkommit att det här årets IconX från Samsung kommer med 8 GB internt minne istället för 4 GB som det tidigare varit. Det innebär att du kommer kunna lagra extra mycket musik i de nya hörlurarna. Utöver det ser det ut som att hörlurarna kommer bli tillgängliga i färgerna svart, vitt och gult.

Det är oklart när Samsung kommer presentera hörlurarna, men förhoppningsvis blir det inom kort!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...