Google

Kinesiska tillverkare kommer antagligen vara heta på Google Fuchsia…

Jag misstänker att Google Fuchsia kan komma att slå igenom på allvar under det här året. Jag misstänker framförallt att många kinesiska tillverkare kommer vara heta på gröten när det kommer till Fuchsia.

Jag tror det eftersom det nyligen framkom att Android kan börja kosta, men endast för kinesiska tillverkare. Det går dock inte att utesluta att Google även kan komma att börja ta betalt för Fuchsia till dessa kinesiska tillverkare även kommer behöva betala för Fuchsia.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...