Sony

Ny bild kan ha läckt på Xperia XZ4 Compact

Sony kommer troligtvis hålla ett event inom kort där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet Xperia XZ4. Men det ser även ut som att man kommer visa upp Xperia XZ4 Compact. 

Den nya bilden visar att Xperia XZ4 Compact kan komma att få en kamera på baksidan tillsammans med en LED-blixt. Utöver det ser det ut som att mobilen kommer få ett kantigt format med fingeravtrycksläsaren placerad på den högra långsidan. Det betyder att Sony inte kommer inkludera någon läsare i displayen i XZ4 och XZ4 Compact.

Det är oklart vad luren kan komma att få för specifikationer, men jag hoppas bland annat på att den kommer få en 4,6 tumsskärm med processorn Snapdragon 855. Men det återstår att se!

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...