Apple

Ny bild kan visa baksidan på iPhone 11

I september det här året kommer Apple troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp de nya mobilerna iPhone 11 och 11 Max.

Nu har en ny bild troligtvis läckt ut som visar hur baksidan till iPhone 11 kommer att se ut. Precis som med årets iPhones från Apple ser det ut som att iPhone 11 kommer få rundade hörn. Utöver det ser det ut som att telefonen kan komma att få texten ”iPhone XI” på baksidan.

En bild som nyligen läckte ut på telefonen visar att mobilen kommer få tre kameror på baksidan tillsammans med en LED-blixt.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...