Qualcomm

Qualcomm kan bli av med ett gäng tillverkare #spekulation

Jag har under en längre spekulerat om att Qualcomm kan börja gå sämre då man nu för tiden bråkar med allt och alla. 

Om jag skulle varit CEO på Qualcomm skulle jag bett mina anställda att ta det lugnt. Det känns som att Qualcomm kan komma att tappa många tillverkare då det finns ett gäng bra konkurrenter som gör bra chipp så som Samsung, MediaTek och Huawei.

Det återstår att se om flera tillverkare kommer överge Qualcomm eller inte.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...