Sony

Rykte: Xperia XZ4 presenteras 20 februari, kostar 899 pund

Den 20 februari kommer Samsung hålla ett event. Men det ser även ut som att Sony kommer hålla ett event under samma datum där man förhoppningsvis kommer visa upp det nya flaggskeppet Xperia XZ4! 

Nu har det inkommit uppgifter om att Sony kommer presentera det nya flaggskeppet Xperia XZ4 under ett event i Barcelona den 20 februari. Enligt samma källa kommer mobilen kosta 899 pund, något som kan betyda att enheten kommer kosta runt 10 000 kronor när den lanseras i Sverige.

Sist men inte minst påstår källan att XZ4 kommer finnas i butik till tidigast maj-månad.

 

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...