Huawei

Så här kan Huawei Nova 4i se ut

Det ser ut som att Huawei inom kort kan komma att hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp den nya mobilen Nova 4i.

Nu har en konceptbild skapats avfå dubbla enheten. Av bilden att döma kommer Nova 4i få dubbla främre kameror. Utöver det ser det ut som att mobilen kommer få en liten kant under displayen.

På baksidan ser det ut som att Nova 4i kommer få tre kameror tillsammans med en fingeravtrycksläsare och en LED-blixt. Kamerorna sägs få upplösningen 48, 24 och 8 MP. Utöver det sägs det att mobilen kommer använda sig av processorn Kirin 970 och att den kommer få ett 4150 mAh-batteri.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...