Samsung

Samsung Galaxy S10 med 5G kommer bli tillgänglig lagom till sommaren

Den 20 februari förväntas Samsung hålla ett event där man förhoppningsvis kommer visas upp den nya Galaxy S10-serien smartphones. 

Det sägs att Samsung kommer visa upp fem versioner av Galaxy S10 där endast en av dessa varianter sägs få stöd för 5G. Det är den här modellen som gått under kodnamnet ”Bolt” (som dock visade sig vara en router).

Nu har det inkommit uppgifter om att den amerikanska operatören Sprint kommer lansera Galaxy S10 (som har stöd för 5G) lagom till sommaren. Detta garanterar att Samsung kommer visa upp mobilen innan första halvan av 2019 års slut.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...