Google Pixel

Senaste uppdateringen till Google Pixel 3 och Pixel 3 XL åtgärdar en allvarlig bugg

Google har under kvällen börjat skicka ut en uppdatering till flaggskeppen Pixel 3 och Pixel 3 XL innehållande lite smått och gott! 

Uppdateringen innehåller dels säkerhetsuppdateringen för januari-månad till mobilerna. Vissa har även rapporterat om att ljudvolymen när man spelat in video har varit orimligt låg. Detta är något Google tagit del av då man åtgärdat problemet i den här uppdateringen.

Uppdateringen skickas ut löpande.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...