Xiaomi

Bild läcker ut på Xiaomi Redmi Note 7

Den 10 januari kommer Xiaomi hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp den nya mobilen Redmi Note 7. Nu har mobilen läckt ut på bild! 

Bilden visar att Redmi Note 7 kommer få en drop-flärp på framsidan tillsammans med en liten kant under displayen. Utöver det ser vi att mobilen kommer bli tillgänglig i färgerna lila, rosa och svart samt att enheten kommer få dubbla kameror med en LED-blixt på baksidan.

Något som också går att läsa är att enheten kommer få en primär bakre 48 MP-kamera.

712a2410gy1fyy0rl1dbpj20qo15twj0.jpg

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...