Samsung

Bixby kommer till flera appar framöver!

Under natten har Samsung hållit ett event där man snackat om den smarta röstassistenten Bixby och vad som kommer bli bättre med den framöver.

Bixby har varit hatad av många då man ansett att Google Assistent varit bättre på allt. Detta kanske kan komma att ändras i framtiden då Samsung nu avslöjat att Bixby fått stöd för YouTube, Google Play och Google Maps. Det innebär att du kommer kunna snacka med dessa appar och tjänster.

Dessutom planerar Samsung att sätta in Bixby i flera enheter framöver.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...