Moto

Det här blir den första 5G-mobilen från Verizon

Det här året kommer 5G slå igenom på allvar. Det kommer inte bara vara i USA den nya tekniken kommer slå igenom på allvar. 

Nu har operatören Verizon meddelat att företagets första smartphone med stöd för 5G kommer vara Moto Z3 tillsammans med företagets 5G-modd. Det innebär att telefonen inom kort kommer vara 5G-kompatibel inom kort!

Det är oklart när mobilen kommer hit och om den kommer få stöd för 5G här, men det tror jag. Verizon har ännu inte satt igång sitt 5G-nät, något AT&T däremot gjort.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...