Huawei

Det här kommer Huawei satsa på under 2019

Huawei hade en grym resa under 2018. Nu har företaget gått ut och förklarat vad man kommer satsa på under 2019! 

Under 2018 hade Huawei stort fokus på mobiler och sina Kirin-chipp. Under 2019 ser det ut som att Huawei kommer ta en annan väg. Det ser ut som att man kommer ta en annan väg under 2019.

Det ser ut som att Huawei kommer satsa på 5G under 2019. Utöver det ser det ut som att man kommer fortsätta sin satsning på AI under 2019. Jag misstänker naturligtvis också att man kommer fortsätta satsa hårt på mobiler!

Via

 

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...