Google

Google Assistent får bättre stöd för Maps

Google har precis som så många andra tillverkare hållit ett event där man visat upp nyheter för den smarta röstassistenten Google Assistent!

Den senaste funktionen förbättrar Google Maps till Google Assistent då det nu blivit säkrare att vistas ute i trafiken. Den senaste versionen av Google Assistent innehåller funktioner som gör det möjligt att använda rösten för att spela in SMS. Dessutom har det blivit enklare att byta låt då man även ska kunna göra det med rösten.

Uppdateringen rullas ut löpande.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...