Apple

Kan det här vara iPad Mini 5e generationen?

Apple kommer troligtvis hålla ett event i mars nästa år där tillverkaren troligtvis kommer visa upp den nya plattan iPad Mini 5e generationen. 

Om bilderna nedan är äkta ser det ut som att iPad Mini 5e generationen kommer bli tillgänglig i färgen guld. Vi ser att enheten kommer få en kamera på baksidan tillsammans med det klassiska iPad-märket. Utöver det ser vi att enheten kommer få stöd för mobildata.

Det riktigt intressanta – framsidan, har dock inte fastnat på bild ännu. Det är däremot möjligt att bilder på framsidan antagligen kommer läcka ut framöver!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...