OnePlus

Kan OnePlus 7 få nya gester?

I maj kommer OnePlus troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet OnePlus 7.

Jag hoppas och tror att OnePlus 7 kommer få nya gester. Jag anser inte att företagets nuvarande mobiler har stöd för få gester. Däremot skulle det till exempel vara smidigt om man kunde använda sig av fraserna ”svara” och ”svara inte” när någon till exempel ringer.

Jag tvekar dock inte på att OnePlus kommer med flera olika svepgester i framtiden, men det återstår att se!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...