Google

Kommer Chromecast bli inbyggt framöver?

Om du ska ha tillgång till en Chromecast nu för tiden så måste du köpa den lilla TV-pucken för att göra det möjligt. Men kommer detta ändras i framtiden? 

Jag misstänker att Google kan komma att börja deala med ett gäng tillverkare om att de kan bygga in samtliga funktioner som finns i Chromecast fast direkt in i TV:n. Detta skulle innebära att du inte skulle behöva köpa den lilla pucken för att få alla funktioner som Chromecast erbjuder.

Det finns ett gäng Smart TV-apparater ute på marknaden just nu. Däremot erbjuder dessa inte lika många funktioner som Chromecast gör.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...